02 321 66 44    08-20MKALEN

Aktuale

AKSION PËR PASTRIM GJENERAL NË KOMUNËN SHUTO ORIZARE

NP “Higjiena Komunale”-Shkup sot filloi aksion për pastrim gjeneral në komunën Shuto Orizare. Aksioni do të zhvillohet gjatë disa ditëve që vijojnë, ndërsa ne kuadër të t..

20.09.2018 13:53

NP “Higjiena Komunale”-Shkup dhe Instituti për hulumtime sociologjike, politike dhe juridike nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

Të udhëhequr nga nevoja për bashkëpunim më të ngushtë, të shprehur përmes zbatimit të përbashkët të projekteve shkencore dhe hulumtuese, drejtori i NP “Higjiena Komunale”..

18.09.2018 08:18

AKSION PËR PASTRIM GJENERAL NË KOMUNËN BUTEL

“Higjiena Komunale”-Shkup, në koordinim me Qytetin e Shkupit dhe NP “Parqe dhe Gjelbërime” sot filluan aksion shumëditësh për pastrim gjeneral të komunës Butel. ..

17.09.2018 12:22

 

QEN PËR ADOPTIM NË STACIONIN “VARDARISHTE”

Qentë në këto fotografi për momentin gjenden në stacionarin për kafshë të pastrehë“Vardarishte” dhe presin të strehohen..

14.09.2018 14:01

PËRGJEGJËSIA ËSHTË E JONA, PËR SHKUP MË TË PASTËR!

Aksion masovik i administratës së NP “Higjiena Komunale” Me rastin e Ditës Globale të Pastrimit, administrata e NP"Higjiena Komunale" –Shkup..

14.09.2018 11:59

EKO-PATRULLA NË AKSION TË PËRBASHKËT ME KUJDESTARËT KOMUNAL DHE INSPEKTORËT E QYTETIT TË SHKUPIT

Të punësuarit nga eko-patrulla në NP “Higjiena Komunale”-Shkup në koordinim me kujdestarët komunal dhe inspektorët e autorizuar për mjedis jetësor pranë Inspektoratit të ..

12.09.2018 14:31

 

AKSION PËR PASTRIM GJENERAL NË KOMUNËN GAZI BABË

Gjatë ditës së sotme filloi aksioni për pastrim gjeneral në komunën Gazi Babë, në të cilin do të marrin pjesë ekipet e NP “Higjiena Komunale”-Shkup dhe NP “Parqe dhe Gjel..

10.09.2018 12:11

URIME 8 SHTATORI - DITA E PAVARËSISË SË R.M

Drejtori i NP "Higjiena Komunale" - Shkup, Abdusamed Shabani, të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë ua uron Tetë shtatorin - ditën e pavarësisë së atdheut tonë..

07.09.2018 13:30

AKTIVITITET PËR PASTRIMIN E QENDRËS PËR SPORT DHE REKREACION – “MATKË”

Gjatë tre muajve të kaluar, ekipet e NP “Higjiena Komunale”-Shkup, më shumë herë realizuan aksione për pastrim gjeneral të qendrës për sport dhe rekreacion “Matkë”..

05.09.2018 14:56

 

FILLON AKSION MASOVIK PËR PASTRIM GJENERAL NË KOMUNEN AERODROM

Drejtori i NP “Higjiena Komunale”-Shkup, Abdusamed Shabani, bashkë me kryetarin e komunës Aerodrom, Zlatko Marin, dhe drejtorin e NP “Parqe dhe Gjelbërime”, Ardijan Mucha..

03.09.2018 12:14

FUSHATË PËR NGRITJEN E VETËDIJES SHOQËRORE PËR MIRËMBAJTJEN E HIGJIENËS NË KOMUNËN ÇAIR

Drejtori i NP "Higjiena Komunale" -Shkup, Abdusamed Shabani, sot mori pjesë në fushatën për ngritjen e vetëdijes shoqërore për mirëmbajtjen e higjienës dhe pastërtisë s..

01.09.2018 13:13

AKSION TRE DITOR PËR PASTRIM GJENERAL NË KOMUNËN KISELLA VODË

Gjatë tri ditëve të kaluara, ekipet e NP “Higjiena Komunale”-Shkup, realizuan aksion për pastrim gjeneral në komunën Kisella Vodë. ..

31.08.2018 11:37

Shërbimet

Mbledhja e mbeturinave komunale ka ndikim të drejtpërdrejt në ruajtjen e mjedisit jetësor urban nga aspekti sanitarik dhe kuptimi ekologjik.

 

Më tepër

Pastrimi i sipërfaqëve publike nënkupton

Mirëmbajtjen e higjienës komunale publike - fshierje dhe larjе si dhe zbrazjen e koshave për mbeturina.

Më tepër

Selektimi i përbërësve të përdorshëm të mbetjeve komunale në vendin e krijimit të tyre - selektimi primar, kontribuon rëndësishëm për cilësinë  e jetesës urbanistike dhe zvogëlimin e sasisë së përgjithshme të mbetjeve, sjell  përfitim ekonomik-financiar dhe e ngrit  vetëdijen dhe përgjegjësinë e krijuesve të mbeturinave dhe dhënësve të shërbimeve.

Më tepër

 

Mbledhje e mbetjeve të vëllimshme dhe ndërtimore

     Mbledhja e mbetjeve të vëllimshme dhe ndërtimore ka ndikim direkt ne rruajtjen e mjedisit jetësorë urban sa i përket rëndësisë ekologjike dhe sanitare. 

Më tepër

TRAJTIM I KAFSHËVE ENDACAK

Në bashkëpunim me qytetin e Shkupit, NP ,,Higjiena komunale” - Shkup nga viti 2007 e zbaton Projektin për trajtim të qenve të pa strehë sipas parimeve për trajtim human të kafshëve - KSK (kape, sterilizo, ktheje), i themeluar nga Asociacioni Botërorë për mbrojtjen e kafshëve (ËSPA) dhe shoqata Mbretërore për mbrojtjen e kafshëve në Britaninë e Madhe (RSPCA). Ky Program është  mbështetur nga Shoqata Botërore e shëndetësisë (ËHO), ndërsa është  miratuar nga  Këshilli i Qytetit të Shkupit.

Më tepër

 

Çmimore e shërbimeve të NP HKSH

Çmimore e shërbimeve për mbledhjen dhe transportimin e mbetjeve komunale dhe shërbimeve të tjera.

Më tepër

Harta e territorit të Qytetit të Shkupit

Lajmërime, aktivitete dhe ngjarje, kontakt informacione për sektoret dhe rajonet e HKSh në qytetin e Shkupit, formulare online për paraqitjen e problemeve dhe bazë e pyetjeve më të shpeshta.

Njoftime

Njoftime, aktivitete dhe ngjarje nga rajonet

Kontakt informacione

Kontakt informacione per sektoret dhe rajonet e HKSh

Pyetjet më të shpeshta

Baza e pyetjeve më të shpeshta.

ПЛАЌАЈТЕ СМЕТКА ОНЛАЈН

Регистрирајте се во нашиот систем на корисници и плаќајте ги вашите сметки онлајн.

Изберете една од понудените опции

Изберете вид на корисник и пополнете го формуларот за регистрација на корисници

Доколку веќе имате отворено сметка најавете се во системот со притискање на копчето "Најави се" во делот за Регистриран корисник.

ЈАС СУМ ВЕЌЕ РЕГИСТРИРАН КОРИСНИК

Најави се
РЕГИСТРАЦИЈА НА КОРИСНИК

Регистрирај се

ЕКО РЕЧНИК

Инсектициди се хемикалии кои се користат против инсекти во сите нивни развојни фази. Инсектицидите се користат во земјоделието, медицината, индустриското производство, како и во домаќинствата. Се смета дека употребата на пестицидите е најголемиот фактор за зголемување на земјоделското производство во дваесеттиот век.

АНКЕТА

Дали сметате дека постојните метални контејнери од 1,1 м3 треба да бидат заменети со пластични контејнери од ист волумен за селектирање на комуналниот отпад?

Да

Не