02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     Директорот на ЈП "Комунална хигиена"-Скопје

Директорот на ЈП "Комунална хигиена"-Скопје

Директорот на ЈП "Комунална хигиена"-Скопје, Абдусамед Шабани, на сите православни христијани им го честита празникот Велигден, со искрени желби за добро здравје, мир, радост и просперитет.

Директорот на ЈП "Комунална хигиена"-Скопје, Абдусамед Шабани, на сите православни христијани им го честита празникот Велигден, со искрени желби за добро здравје, мир, радост и просперитет.

06.04.2018, 17:21 | 399 прегледи