02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     Директорот на ЈП ,,Комунална Хигиена

Директорот на ЈП ,,Комунална Хигиена

Директорот на ЈП ,,Комунална Хигиена" - Скопје, Абдусамед Шабани,на сите верници од исламската вероисповед им го честита почетокот на Светиот месец-Рамазан, со желби за духовен мир,здравје и благосостојба.

Директорот на ЈП ,,Комунална Хигиена" - Скопје, Абдусамед Шабани,на сите верници од исламската вероисповед им го честита почетокот на Светиот месец-Рамазан, со желби за духовен мир,здравје и благосостојба.

15.05.2018, 20:39 | 291 прегледи