02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     Директорот на ЈП Комунална Хигиена - Скопје, Абдусамед Шабани

Директорот на ЈП Комунална Хигиена - Скопје, Абдусамед Шабани

По завршувањето на Светиот месец на постот Рамазан, директорот на ЈП „Комунална Хигиена" - Скопје, Абдусамед Шабани, на сите верници од исламската вероисповед им го честита големиот празник Рамазан Бајрам, посакувајќи им мир, среќа, бериќет и радост во семејството. За многу години Бајрам! Бајрам мубарек олсун!

По завршувањето на Светиот месец на постот Рамазан, директорот на ЈП „Комунална Хигиена" - Скопје, Абдусамед Шабани, на сите верници од исламската вероисповед им го честита големиот празник Рамазан Бајрам, посакувајќи им мир, среќа, бериќет и радост во семејството. За многу години Бајрам! Бајрам мубарек олсун! 

14.06.2018, 12:54 | 338 прегледи