ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ УЧЕСТВУВА ВО УРЕДУВАЊЕТО НА ПРОСТОРОТ ВО ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ

ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ УЧЕСТВУВА ВО УРЕДУВАЊЕТО НА ПРОСТОРОТ ВО ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ

 

ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ УЧЕСТВУВА ВО УРЕДУВАЊЕТО НА ПРОСТОРОТ ВО ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО СКОПЈЕ

 

Во текот на изминатите два дена, екипите на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје учествуваа во акцијата за уредување на просторот во Зоолошката градина, организирана од Градот Скопје.

Во текот на изминатите два дена, екипите на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје учествуваа во акцијата за уредување на просторот во Зоолошката градина, организирана од Градот Скопје.

Во рамките на акцијата, вкупно десет работници од секторот „Јавна комунална хигиена“ беа ангажирани за расчистување на пешачките патеки од отпадоци и плевел, коишто се наталожија по периодот на интензивни врнежи што го зафатија главниот град.

[ вторник, 03 јули 2018 ] [ 1428 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar