02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани, на сите православни христијани им го честита празникот Успение на Пресвета Богородица.

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани, на сите православни христијани им го честита празникот Успение на Пресвета Богородица, посакувајќи им здравје и бериќет, како и радост и мир во домот. Големите верски празници постојат за да не’ обединат и да не’ потсетат дека само меѓусебната почит, љубов и разбирање се единствената перспектива за успех и просперитет на сите граѓани на Република Македонија. Честит празник!

28.08.2018, 09:16 | 190 прегледи