02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЧЕСТИТ ОСМИ СЕПТЕМВРИ - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА НА РМ

ЧЕСТИТ ОСМИ СЕПТЕМВРИ - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА НА РМ

Директорот на ЈП ,,Комунална Хигиена" - Скопје, Абдусамед Шабани, на сите граѓани на РМ им го честита Осми септември - денот на независноста и самостојноста на нашата татковина.

Директорот на ЈП ,,Комунална Хигиена" - Скопје, Абдусамед Шабани, на сите граѓани на РМ им го честита Осми септември - денот на независноста и самостојноста на нашата татковина, посакувајќи им европска иднина и интеграција во ЕУ и НАТО, како единствена опција за напредок, реформи и развој на сите полиња. Наш заеднички стремеж нека биде животот во независна, суверена, стабилна и  меѓународно интегрирана држава. Честит празник!

07.09.2018, 13:30 | 308 прегледи