02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ДИРЕКТОРОТ АБДУСАМЕД ШАБАНИ ВО ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА БОРДО

ДИРЕКТОРОТ АБДУСАМЕД ШАБАНИ ВО ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА БОРДО

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани, во периодот 7-9 ноември 2018 година, беше во официјална посета на градот Бордо, Република Франција.

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани, во периодот 7-9 ноември 2018 година, беше во официјална посета на градот Бордо, Република Франција, како дел од делегацијата на Градот Скопје, составена од градоначалникот Петре Шилегов и директорите на неколку јавни претпријатија.

„Во рамките на работната посета на Бордо, остварив повеќе средби со претставници на јавните претпријатија и институции од овој град, при што имав можност да разменам корисни искуства од областа на менаџирањето со комуналниот отпад и одржувањето на јавната чистота.“ – изјави директорот Шабани.

10.11.2018, 11:48 | 375 прегледи