02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ДА ПРЕСТАНЕ ПАЛЕЊЕТО И УНИШТУВАЊЕТО НА КОНТЕЈНЕРИТЕ!

ДА ПРЕСТАНЕ ПАЛЕЊЕТО И УНИШТУВАЊЕТО НА КОНТЕЈНЕРИТЕ!

Во првите десет месеци од годинава, на улиците на градот Скопје се целосно запалени вкупно 66 контејнери за собирање на отпадот.

Во првите десет месеци од годинава, на улиците на градот Скопје се целосно запалени вкупно 66 контејнери за собирање на отпадот. Со ваквите постапки се нанесува финансиска штета, но и се создаваат големи проблеми при одлагањето и собирањето на комуналниот отпад во градот. Апелираме граѓаните да престанат со уништувањето на опремата на ЈП Комунална хигиена“-Скопје и совесно да го одлагаат својот отпад!

19.11.2018, 12:13 | 942 прегледи