02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     Еко-манифестација во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

Еко-манифестација во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

Секогаш сме тука за да ги едуцираме најмладите!

Секогаш сме тука за да ги едуцираме најмладите! И денес, во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“ организиравме едукативна еко-манифестација за селектирање и рециклирање на отпадот. Им благодариме на учениците за прекрасните рецитали, драмски и музички точки, а ние со нашите едукативни игри им покажавме како со селектирање на својот отпад ќе ја заштитат животната средина.

28.11.2018, 11:34 | 1307 прегледи