02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ДИРЕКТОРОТ ШАБАНИ ВО ПОСЕТА НА ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „МАЈКА ТЕРЕЗА“

ДИРЕКТОРОТ ШАБАНИ ВО ПОСЕТА НА ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „МАЈКА ТЕРЕЗА“

 

Вечерва, со својата скромна донација, заедно со директорот на ЈП „Паркови и зеленило“, Ардијан Муча, и директорот на ЈП „Улици и патишта“, Сенад Смаиловиќ, се обидовме да придонесеме овие луѓе да се чувствуваат пријатно и весело да ја дочекаат Новата година. Им посакувам добро здравје и уште многу среќни денови во животот.

31.12.2018, 10:38 | 1392 прегледи