02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЧИСТЕЊЕ НА ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ И ПЛОШТАДОТ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА НОВОГОДИШНАТА ПРОСЛАВА

ЧИСТЕЊЕ НА ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ И ПЛОШТАДОТ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА НОВОГОДИШНАТА ПРОСЛАВА

Секоја година, на први јануари, по завршувањето на новогодишната прослава екипите на ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје го собираат отпадот, го чистат и го метат градскиот плоштад.

Секоја година, на први јануари, по завршувањето на новогодишната прослава екипите на ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје го собираат отпадот, го чистат и го метат градскиот плоштад.

И денеска, нашите вработени новогодишната ноќ и првото јануарско утро го дочекаа работно и за време на ноќната и утринската смена собраа и транспортираа речиси 40 кубни метри најразличен отпад од новогодишната населба „Winterland“, градскиот плоштад, улицата Македонија и Старата чаршија. Ви посакуваме среќна и успешна нова година!

01.01.2019, 09:27 | 1305 прегледи