ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / „Денови на екологијата“ во општината Бутел

„Денови на екологијата“ во општината Бутел

 

„Денови на екологијата“ во општината Бутел

 

ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје денеска беше во улога на еко-мотиватор во рамките на проектот „Денови на екологијата: Онлајн со природата“, што во периодот од 19 до 30 март се одвива во општината Бутел.

Учениците од ОУ „Лиман Каба“ во с.Љуботен организираа едукативна еколошка манифестација, а нашата Служба за едукација им помогна во изработката на цртежи и скулптури на темата „климатски промени“. 

 

[ вторник, 26 март 2019 ] [ 1803 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar