02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЈП „Комунална хигиена“-Скопје им ги честита велигденските празници на сите православни верници, со искрени желби за здравје, радост и бериќет во семејството!

ЈП „Комунална хигиена“-Скопје им ги честита велигденските празници на сите православни верници, со искрени желби за здравје, радост и бериќет во семејството!

28.04.2019, 09:08 | 821 прегледи