02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     НА СКОПСКИОТ ВИЗ ЕР МАРАТОН СЕ НАТПРЕВАРУВАА И ВРАБОТЕНИ ВО ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“-СКОПЈЕ

НА СКОПСКИОТ ВИЗ ЕР МАРАТОН СЕ НАТПРЕВАРУВАА И ВРАБОТЕНИ ВО ЈП „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“-СКОПЈЕ

На петнаесеттото јубилејно издание на спортската манифестација „Скопски Виз Ер маратон“  што се одржа денеска, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје го претставуваа нашите вработени Зија Бајрами и Горан Велковски, долгогодишни рекреативни атлетичари и алпинисти.

Вработените во ЈП „Комунална хигиена“-Скопје учествуваа на хуманитарната трка на пет километри, во друштво на илјадници натпреварувачи од целиот свет, каде што во одлична атмосфера го презентираа спортскиот дух на Претпријатието.

04.05.2019, 10:32 | 967 прегледи