02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     На почетокот на Светиот месец на постот, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје на сите исламски верници им посакува среќни и бериќетни Рамазански денови, во кругот на најблиските. Постот нека ги потсети ситите дека постојат и гладни, богатите дека има и сиромашни. Со чиста мисла и отворено срце, да бидеме милозливи едни кон други, да си подадеме рака и да правиме добри дела. Рамазан Шериф Мубарек Олсун!

На почетокот на Светиот месец на постот, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје на сите исламски верници им посакува среќни и бериќетни Рамазански денови, во кругот на најблиските. Постот нека ги потсети ситите дека постојат и гладни, богатите дека има и сиромашни. Со чиста мисла и отворено срце, да бидеме милозливи едни кон други, да си подадеме рака и да правиме добри дела. Рамазан Шериф Мубарек Олсун!

04.05.2019, 21:26 | 729 прегледи