02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ОД ДЕНЕСКА ДО 28 ЈУНИ - ПЛАТЕТЕ ГИ ЗАОСТАНАТИТЕ СМЕТКИ БЕЗ КАМАТА!

ОД ДЕНЕСКА ДО 28 ЈУНИ - ПЛАТЕТЕ ГИ ЗАОСТАНАТИТЕ СМЕТКИ БЕЗ КАМАТА!

ЈП Комунална хигиена - Скопје ги известува корисниците коишто имаат заостанат долг за собирање и транспортирање комунален отпад и потрошена вода (тужен и редовен) дека од денеска до 28 јуни 2019 година, имаат можност истиот да го платат без пресметана камата за задоцнето плаќање.

Можноста за плаќање на заостанатиот долг без пресметана камата се однесува само на физичките лица (колективните и индивидуалните домаќинства).

 

13.05.2019, 10:20 | 945 прегледи