02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     Честит Рамазан Бајрам

Честит Рамазан Бајрам

ЈП ,,Комунална хигиена" - Скопје на сите верници од исламска вероисповед им го честита големиот празник Рамазан БајрамГоспод нека ги слушне вашите молитви, бидете благословени со добро здравје, среќа, бериќет и просперитет. Честит Рамазан Бајрам, за многу години!

03.06.2019, 11:56 | 1146 прегледи