ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

 

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

 

Директорот на ЈП ,,Комунална Хигиена" - Скопје, Абдусамед Шабани, на сите верници од исламската вероисповед им го честита празникот Курбан Бајрам, со желба овој ден да помине во знакот на вистинските човечки и верски вредности - хуманоста, љубовта и грижата за оние на коишто им е потребна нашата помош. Со меѓусебна почит и разбирање, сите денови нека бидат исполнети со семејна среќа и бериќет. Честит Курбан Бајрам!

[ недела, 11 август 2019 ] [ 1420 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar