02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     ЧЕСТИТ ОСМИ СЕПТЕМВРИ - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА

ЧЕСТИТ ОСМИ СЕПТЕМВРИ - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА

ЈП "Комунална хигиена"-Скопје на сите граѓани им го честита Осми септември - Денот на независноста. И во иднина, наша насока и стремеж нека биде животот во една суверена и успешна европска држава.

07.09.2019, 23:50 | 1102 прегледи