02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     СООПШТЕНИЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ

СООПШТЕНИЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ

Почитувани корисници на услугите на ЈП Комунална хигиена – Скопје, ве известуваме дека сите проблеми и поплаки поврзани со активностите на нашите екипи на терен, собирањето и транспортот на комуналниот отпад,  собирањето на кабастиот отпад и расчистувањето на дивите депонии, отсега можете да ги пријавите на следните телефонски броеви:

 

1.     Општина Ѓорче Петров     075/302-273

2.     Општина Карпош              078/421-954

3.     Општина Центар               071/288-686

4.     Општина Аеродром           076/261-383

5.     Општина Гази Баба            076/427-902

6.     Општина Шуто Оризари      075/381-194

7.     Општина Кисела Вода          072/320-972

8.     Општина Бутел                    076/261-446

9.     Општина Чаир                     076/474-369

10.  Општина Сарај                    075/386-664

11.  Рурални средини               070/268-929; 071/355-842

12.  Подигнување мрши од мртви животни      078/980-195

 Дежурниот телефон на ЈП Комунална хигиена – Скопје, 3216 644, исто така останува во функција, од понеделник до сабота, во терминот од 08 до 20 часот.

Услугата за транспорт на кабаст отпад со нашите специјални возила, можете да ја побарате на бесплатниот тел.број  0800 222 33.

18.10.2019, 14:27 | 862 прегледи