ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани, ви го честита Денот на албанската азбука, празник кога го обележуваме најзначајниот културен и образовен настан во историјата на албанскиот народ!

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, Абдусамед Шабани, ви го честита Денот на албанската азбука, празник кога го обележуваме најзначајниот културен и образовен настан во историјата на албанскиот народ!

 

[ петок, 22 ноември 2019 ] [ 651 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar