02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     Директорот на ЈП Комунална хигиена- Скопје, Абдусамед Шабани, ви ја честита новата 2020 година, со искрени желби за добро здравје, бериќет и многу успеси!

Директорот на ЈП Комунална хигиена- Скопје, Абдусамед Шабани, ви ја честита новата 2020 година, со искрени желби за добро здравје, бериќет и многу успеси!

31.12.2019, 12:16 | 706 прегледи