02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     Директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани, на сите православни христијани им го честита Божик- празникот на радоста и надежта, посакувајќи им среќа, мир и хармонија во семејството.

Директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани, на сите православни христијани им го честита Божик- празникот на радоста и надежта, посакувајќи им среќа, мир и хармонија во семејството.

 

 

 

07.01.2020, 09:59 | 803 прегледи