ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СЕКОЈДНЕВНО МИЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА БУЛЕВАРИТЕ И УЛИЦИТЕ

ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СЕКОЈДНЕВНО МИЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА БУЛЕВАРИТЕ И УЛИЦИТЕ

 

ЈП КОМУНАЛНА ХИГИЕНА-СКОПЈЕ ПРОДОЛЖУВА СО СЕКОЈДНЕВНО МИЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА БУЛЕВАРИТЕ И УЛИЦИТЕ

 

Во пресрет на новонастанатата ситуација поврзана со пандемијата на вирусот Ковид-19, екипите на ЈП Комунална хигиена-Скопје секојдневно спроведуваат машинско миење со автоцистерни и дезинфекција на булеварите и поголемите улици во сите скопски општини. Наша главна заложба останува одржувањето на максималното ниво на јавната хигиена во градот Скопје.

[ петок, 10 април 2020 ] [ 1093 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar