ЈП Комунална Хигиена - Скопје

  / Вести / И во текот на месецот мај, ЈП Комунална хигиена-Скопје секојдневно спроведува машинско миење на булеварите и поголемите улици во сите скопски општини. Наш врвен приоритет остануваат чистотата, хигиената и здравјето на граѓаните!

И во текот на месецот мај, ЈП Комунална хигиена-Скопје секојдневно спроведува машинско миење на булеварите и поголемите улици во сите скопски општини. Наш врвен приоритет остануваат чистотата, хигиената и здравјето на граѓаните!

 


 

 

[ понеделник, 11 мај 2020 ] [ 1186 ]

 

Вести

Back to top
Close Offcanvas Sidebar