02 321 66 44    08-20MKALEN
Почетна     Вести     Почитувани корисници, ве известуваме дека ЈП Комунална хигиена - Скопје почнувајќи од 19.06.2020 година, воведува нова интернет- услуга за електронско плаќање

Почитувани корисници, ве известуваме дека ЈП Комунална хигиена - Скопје почнувајќи од 19.06.2020 година, воведува нова интернет- услуга за електронско плаќање

Почитувани корисници, ве известуваме дека ЈП Комунална хигиена - Скопје почнувајќи од 19.06.2020 година, воведува нова интернет- услуга за електронско плаќање, којашто има за цел на корисниците да им овозможи онлајн- плаќање на сметките за собирање и транспорт на комунален отпад.
Пристапот и инструкциите како да се користи услугата ви се достапни на следниот
линк: https://e.khigiena.com.mk/

19.06.2020, 12:32 | 1635 прегледи